google

10% KEDVEZMÉNY A WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL - KUPONKÓD: "PRO10"

Fotóképek

A jelentős technológiai fejlődésnek köszönhetően a top nyomdaipari vállalatok ma már egyedi, nagy hozzáadott értékkel rendelkező termékeket tudnak biztosítani ügyfeleiknek. Különösen érdemes megemlíteni a különböző fotóképeket, például a vászonra és műanyaglemezre készült fényképeket vagy a fényképplakátokat. Nem hagyhatjuk azonban ki a népszerű fényképmágneseket sem. Az érzelmek és az emlékek teszik az ilyen tárgyakat ideális ajándékká bármilyen alkalomra.

Vászonkép

Képek saját fényképből

Fénykép műanyaglemezre

Az Ön fényképe PVC-lemezen

Fotó plakát

Plakátok nyomtatása fotók alapján

Fényképmágnes

Mágnes saját fényképből

 

Vászonra nyomtatott fénykép

 • Fantasztikus módja az emlékezetes pillanatok eredeti módon történő megörökítésének. A pamutvászon fenyőfa keretre van feszítve. A fénykép margói nemcsak nyomtatottak vagy tükrözöttek, hanem nyomtatás nélküliek is lehetnek. A tartósság és a hosszú távú színtartóság is figyelmet érdemel a vászonra nyomtatott fényképek esetében.

Fénykép műanyaglemezen

 • A műanyaglemezre nyomtatott fénykép nagyszerű választás a tartós fotóképek készítéséhez. A kiváló minőségű PVC-lemezek rendkívül karcállóak. A műanyaglemezek UV-technológiás nyomtatással készülnek, ennek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek.

Fényképplakát

 • A fotókép elkészítésének legolcsóbb alternatívája. Nagy felbontású nyomtatási formátumok széles választéka áll rendelkezésre. Fényképplakátok nyomtathatók fényes és matt papírra s.

Fényképmágnes

 • A fényképmágnes nemcsak a hűtőszekrényen, hanem az autókon vagy a munkahelyeken is helyet kap, mint reklám-, bemutató- vagy figyelemfelhívó anyag. Természetesen az ilyen mágnesek tökéletes nyomtatási minőséget és rugalmasságot biztosítanak, aminek köszönhetően a mágnes bizonyos mértékig alkalmazkodni tud a hordozóhoz.

Többrészes fotóképek

 • Többrészes, két-, három-, négy- vagy ötrészes fotóképek, amelyek tökéletes egészet alkotnak, és ideálisan illeszkednek a különböző stílusú terekhez. Az ilyen fotóképek kiváló lehetőségek nyújtanak arra, hogy kreatív módon feldobja és élettel telivé varázsolja belső falait. Bármilyen egyedi kérést teljesítünk, elég, ha felveszi velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: plotbase@plotbase.hu

Csúcstechnológia és professzionális szolgáltatás

A csúcstechnológia és a professzionális szolgáltatások mögött számos ügyfélelőny rejlik. Amellett, hogy csak kiváló minőségű anyagokat használunk, a mi fotóképeinket (vagyis az Ön fotóképeit) első osztályú nyomtatási minőség jellemzi, nagy felbontással, maximális színtartósággal és nagy tartóssággal. Mivel számunkra elsődleges az Ön elégedettsége, a lehető leggyorsabban megvalósítjuk az Ön egyedi igényei szerint készült fotóképeket.
Kérésre a fotóképeket laminálni is tudjuk. Az ilyen felületkezelés nemcsak a matt megjelenésnek ad fényesebb tónusokat, hanem gondoskodik a fotókép védelméről is a sérülésektől, a szennyeződésektől vagy az esetleges nedvesedéstől.
Ahhoz, hogy a fotóképek teljes mértékben betölthessék rendeltetésüket, biztonságosan és megbízhatóan kell a falra akasztani őket. Éppen ezért a fotóképeink függesztőelemekkel rendelkeznek.

Fotóképek a Plotbase-től - a belső tér megújítása

Amellett, hogy a fotóképek ideális ajándékot jelentenek szeretteinek, tulajdonosuknak tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy szépítse és élettel telivé varászolja a belső teret. Például egy üres fal látványa biztosan fájni fog bárkinek, aki egy csipetnyi művészi hajlammal is rendelkezik. És a gondosan, becsületesen és minőségileg kivitelezett fotóképek kétségtelenül hozzáadhatják a hiányzó művészi jegyet a fent említett üres falhoz.

Előnyeink

 Minőségi és jól bevált anyagok használata
 Kiváló minőségű, nagy felbontású nyomtatás AGFA-ra
 A fotóképek színének megtartása generációkon át
Elsőosztályú technológia
Professzionális szolgáltatások
Gyors elkészítés
Emberséges hozzáállás
A beltér színesebbé és élettel telibbé tétele
Ideális ajándék az Önökhöz közel állók számára

 

Nagyon elégedett vagyok, először rendeltem.
Katalin
Professzionális munkavégzés és tökéletes nyomtatási minőség, biztosan rendelek még tőlük
Segítőkész személyzet, ráadásul a nem szokványos kéréseket is teljesítették. Ajánlom
 1. profi tlač

  Professzionális nyomtatás

  • a termékeket olyan nyomtatóval nyomtatunk, amely rutinszerűen nyomtat képeket professzionális fotósok számára
  • a nagy nyomtatási felbontás és a széles színskála biztosítja a tökéletes nyomtatást és a gyönyörű színeket
  • a rendszeres kalibrálás garantálja a színek valósághű árnyalatát.

 2. google

  Google értékelések

  értékeléseink segítenek Önnek  felmérni cégünk megbízhatóságát
  • más ügyfelek tapasztalatai megkönnyítik az Ön döntéshozatalát
  • az értékelések szintén ösztönöznek minket, hogy jobb minőségű szolgáltatást nyújtsunk

 1. záruka spokojnosti

  Az elégedettség záloga

  • ha Ön nem elégedett a nyomtatás minőségével,  megtérítjük a munka árát, vagy új nyomtatást készítünk az Ön igényei szerint
  • ez a garancia 50 000 Ft értékhatárig minden nyomtatási munkára érvényes
  • további információk a garanciáról

 2. kurier

  Ingyenes kiszállítás futárszolgálattal

  • takarítson meg a kiszállítással! Minimum nettó 25 EUR értékű vásárlás esetén ingyenes kiszállítással kézbesítjük az Ön megrendelését