google

10% KEDVEZMÉNY A WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL - KUPONKÓD: "PRO10"

Fali matricák

Eredeti fali matricák

A fali matricák gyermekeknek nagyszerű módszert biztosítanak arra, hogy élettel telivé tegyük és feldobjuk a gyerekszobák „szomorú falait”. Állatok, dinoszauruszok, szörnyek, repülőgépek és még sok más. A lányok és a fiúk is megtalálják a nekik valót. Elegendő kiválasztani a megfelelő mintát, amibe a gyermek beleszeret. 

 matricák egyenesen a gyártótól
 jó minőségű, minősített Antalis Coala anyag
 nincs ragasztónyom a falon
 eredeti illusztrációk, amelyeket sehol máshol nem talál meg
 leszedhető és újraragasztható
 finom, nem gyűrődő anyag
 környezetbarát és szagmentes tinták 
 ingyenes szállítás futárral

 

Egyszerű ragasztás

A fali matricák kiváló minőségű, nem zsugorodó Antalis Coala anyagból készülnek, amelyet rendkívül finom szerkezet jellemez. Ennek ellenére nagyon ellenállóak, miközben kiválóan tapadnak. A B1 tűzvédelmi tanúsítvány magáért beszél.

Sőt, mi több, a ragasztó semmilyen nyomot nem hagy a falon, aminek köszönhetően a matrica egyszerűen leszedhető a felület károsodása nélkül, esetleg újraragasztható egy másik helyen. A ragasztással így bárki játsztva boldogul. Akár óvodásokat vagy iskolásokat is bevonhat, akik annál jobban fognak örülni az eredménynek.

Eredeti illusztrációk

Válasszon az eredeti illusztrációk közül, amelyek csak nálunk kaphatók. Nem hiányoznak az állatokkal, dinoszauruszokkal, szörnyekkel vagy a gyerekek körében népszerű repülőgépekkel díszített, gyermekek számára készült matricák sem. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a matricákon használt szemet gyönyörködtető színek, amelyek szó szerint és betű szerint felcsillantják a gyermekek szemét, a környezetbarát és szagtalan tintának köszönhetők.

Amennyiben más, esetleg saját minta érdekelné, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. Eredeti fali matricákat tudunk tervezni és megvalósítani, amelyek a gyerekszoba mellett a a hálószobákba, a nappalikba vagy az előszobákba is illenek.

Professzionális munkavégzés és tökéletes nyomtatási minőség, biztosan rendelek még tőlük
Segítőkész személyzet, ráadásul a nem szokványos kéréseket is teljesítették. Ajánlom
Kiváló nyomtatási minőség és gyors kérésfeldolgozás