google

10% KEDVEZMÉNY A WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL - KUPONKÓD: "PRO10"

Kültéri reklámhordozók

Miért érdemes a kültéri reklámhordozókat választani?

A kültéri reklámhordozók, más néven kültéri reklámtáblák ideálisak nemcsak a márka bemutatására, hanem arra is, hogy ügyfeleket vonzzanak az Ön üzletébe. A kültéri reklámhordozók számtalan előnnyel járnak. Amellett, hogy remek lehetőséget kínálnak a különböző termékek vagy promóciók népszerűsítésére, valamint növelhetik és elmélyíthetik a vállalat vagy a márka ismertségét. Népszerűségük rugalmasságuknak, könnyű hordozhatóságuknak és tárolásuknak is köszönhető. Mivel elsősorban kültéren használják őket, gyorsan megszólítják a járókelőket, akik pillanatok alatt az Ön vásárlóivá válhatnak.

Kültéri hirdetőtábla

A1 vagy A0 formátumú kültéri hirdetőtábla.

Kültéri reklám hirdetőtábla

Kültéri szerkezet 250x100cm és 300x125cm méretű reklámponyvával

Kültéri Roll Up

Az egyetlen kültéri használatra alkalmas Roll Up, méretek: 85x200cm


A reklámhordozók alaptípusai

A legnépszerűbb kültéri reklámtáblák közé tartoznak kétségtelenül a rugós kerettel ellátott reklámtáblák és az A-keretes állványok. Szilárd alumíniumszerkezet jellemzi őket a grafikák, illetve a plakátok egyszerű cseréjének lehetőségével.. Előnyük a megfizethető ár és az elhelyezés lehetősége nemcsak kültéren, hanem beltéren is.

A Roll Up Outdoor banner hasonló felhasználási lehetőségeket kínál. Egyre népszerűbb a marketingiparban, különösen könnyű összecsukhatósága és hordozhatósága miatt. A Roll Up-ok tökéletes választás különböző vállalati vagy nyilvános rendezvényekre is. A hordozó akár 38 km/órás széllökéseknek is ellenáll.

A strandzászlók érdekes lehetőséget kínálnak arra, hogy egy kiválasztott célcsoportot elérjünk. Ezek az 5 méteres zászlók még erősebb, akár 35 km/órás sebességig terjedő széllökéseknek is ellenállnak. Népszerűségük annak köszönhető, hogy mindenki a lobogó zászlót veszi észre először, valamint annak, hogy többféle forma közül választhat.

A Standard promóciós pultok nagyszerű megoldást jelentenek a különböző bemutatókhoz vagy kóstoló rendezvényekhez. Bár nem felelnek meg a klasszikus reklámhordozók jellemzőinek, a szabadtéri rendezvények számára szintén számos lehetőséget kínálnak. A felső és alsó lemezek kiváló minőségű MDF-anyagból készülnek. További előnyük a gyors összeszerelhetőség és szétszerelhetőség.

Szintén érdekes bemutatórendszereknek tarthatjuk az ollóskarú sátrakat, amelyek nem csak különböző vásárokon, hanem ajándéktárgyakat vagy frissítőket kínáló eladótérként is felhasználhatók. Vitathatatlan előnyeik közé tartozik a vízzáróság, a csökkentett gyúlékonyság és az állítható magasság. A szélállóság magas szintje szintén említésre méltó.

Az Economy promóciós pult a prezentációs pultok megfizethető és tartós változata. Műanyagból készülnek, és helyet biztosítanak a felhasználóknak a következők számára: a márka vagy a termékek bemutatásához kapcsolódó marketingtevékenységek. Ne feledkezzünk meg a belső polcról sem, amely a fent említett termékek vagy különböző anyagok tárolására használható.

Professzionális munkavégzés és tökéletes nyomtatási minőség, biztosan rendelek még tőlük
Segítőkész személyzet, ráadásul a nem szokványos kéréseket is teljesítették. Ajánlom
Kiváló nyomtatási minőség és gyors kérésfeldolgozás