google

10% KEDVEZMÉNY A WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL - KUPONKÓD: "PRO10"

100% elégedettségi garancia

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
- törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb nyomtatási minőséget nyújtsuk. Ha Ön nem teljesen elégedett, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a plotbase@plotbase.hu címen, hogy kezelni tudjuk a kérését.

Panasz a nyomtatás nem kielégítő színmegjelenítése esetén:
- teljes visszatérítést kínálunk Önnek , vagy újra kinyomtatjuk a megrendelést - érvényes minden minimum bruttó 50 000 Ft értékű megrendelésre
- bruttó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén szívesen biztosítunk Önnek egy INGYENES próbanyomatot

Panasz hibásan kinyomtatott megrendelés (helytelen formátum, stb.) esetén:
- teljes visszatérítést kínálunk Önnek , vagy újra kinyomtatjuk a megrendelést

Sérült küldemény reklamálása:
- 700 000 Ft összeghatárig a megrendeléseket biztosított csomagként kézbesítjük. Ha a csomag kibontása után a csomag tartalmának sérülését észleli, a fényképes dokumentáció készítéséhez kövesse az alábbi utasításokat: UTASÍTÁSOK A SÉRÜLT CSOMAG LEFÉNYKÉPEZÉSÉHEZ, és a fényképeket küldje el a plotbase@plotbase.hu e-mail címre. A reklamáció elfogadása általában 3 munkanapon belül megtörténik, ezt követően a megrendelés újra legyártásra és kiszállításra kerül.
Ha a mellékelt utasításoknak megfelelő fényképes dokumentáció nem készül el, a sérült küldemények reklamációja NEM LEHETSÉGES.

Nyomtatással nem összefüggő reklamációk (pl. roll up eljárás, fotófal legyártása stb.)
- minden egyes termékre két év garanciát vállalunk (vagy hosszabb garanciát, ha az a termék oldalán szerepel), kivéve, ha a kárt bizonyítottan a vevő saját hibája vagy helytelen használata okozta
- az új terméket 48 órán belül kézbesítjük, vagy 24 órán belül átvehető (raktáron lévő termékek esetén)