google

10% KEDVEZMÉNY A WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL - KUPONKÓD: "PRO10"

Rólunk

Megrendelések fogadása és feldolgozása
+3612344729

Megrendelésfelvétel, szakdolgozat-feldolgozás és formatervezés.

Éva , szakdolgozatok & formatervezés
Megrendelések fogadása és feldolgozása
+3612344729

Megrendelések - a megrendelések beérkezése és termelésbe való bevonása. Érdeklődni szeretne a megrendeléséről? Írjon bátran :)
B2C árajánlatok

Veronika , account, grafikus
Megrendelések fogadása és feldolgozása
+3612344729

A működés, a termelés minőségének és a határidők betartásának felügyeletét látom el. Reklamációk, atipikus igények megoldása és az ügyfelek elégedettsége.
B2B árajánlatok

Zsuzsanna , termelési vezető, grafikus

Miért válasszon minket?

Célunk, hogy MINDEN ügyfelet boldoggá tegyünk. Tekintse meg értékeléseinket a Heuréka (egyéb hasonló) oldalon, illetve a Google-n. Addig nem tapasztalja meg, amíg nem próbálja ki szolgáltatásainkat - szeretettel várjuk Önt :)

Cégfilozófia

A nyomdaiparban szerzett sokéves tapasztalat megtanított minket arra, hogy AZ ALACSONY ÁR ÖRÖME RÖVIDEBB IDEIG TART, MINT A MINŐSÉG EMLÉKE.

Szolgáltatásaink

A plotbase.hu online nyomda üzemeltetője a Plotbase.hu cég, amely 2008 óta nyújt nagyformátumú digitális nyomtatási szolgáltatásokat a magyar piacon multinacionális vállalatok és reklámügynökségek, valamint végfelhasználók - magánszemélyek - számára.

 

100% minőség

A mi munkánk csak akkor ér véget, ha az ügyfél 100%-ban elégedett

 

Fizetési lehetőségek

Elfogadott fizetési módok: banki átutalás, utánvét, készpénzzel vagy kártyával történő fizetés személyes átvétel során, Paypal, CardPay.

 

EXPRESSZ

Expressz gyártás kiválasztott termékekhez - folyamatosan újítunk és növeljük a gyártás sebességét.

 

15 napos visszaküldési garanciával

Minőségi garancia: az áru a szállítástól számított 15 napon belül visszaküldhető.

 
Üzemeltető

Plotbase.hu

A Plotbase.hu a nagy- és kisformátumú digitális nyomtatás területén nyújtott szolgáltatásokra szakosodott vállalkozás, a grafikai tervezéstől a különböző reklámtermékek megvalósításáig. Szakképzett munkatársainknak és modern felszerelésünknek köszönhetően precíz és magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk ezen a területen. Kiemelt célunk minden ügyfél egyéni kiszolgálása és a kínált szolgáltatások magas színvonala.